Cross-blogging a Horta Guinardó?: el chungui-repte d’escriure a territori al·liè

Bé, he llegit al blog del Donaire (gran blocaire i company meu de partit i de xarxa) que ha fet una proposta als bloguers de la girosfera d’altres partits: els convida a escriure al seu blog, amb el canvi de que ell escrigui al dels altres. Això li diu cross-blogging (que sona a operació financera) i que jo li anomeno “Chungui-repte blocaire”.

 

simiopensante.jpg

La idea neix del plantejament que fa Jose Antonio Donaire davant l’autisme que hi ha a les xarxes (els del PSC només llegim als del PSC, i els de CiU als de CiU i els sobiranistes només als sobiranistes) i així ad-nauseam. Amb el problema que iniciar una blogoconversació només ho podem fer potser els bloguers més transversals o que tenim lectors més tutti-fruti (ei.. jo m’agafo el “Pinxo”), però encara i tot els lectors més “durs” dels sectors d’altres partits no ens llegiran mai, amb la pèrdua de feed-back i d’interacció que això pot comportar.

Bé, l’amic Donaire ho llença a la girosfera, jo com que no tinc moltes idees pròpies i tot ho copio, ho llenço a la hortaguinardosfera que sé que hi ha bloguers i dels bons… Als meus amics d’ICV – EuiA (a veure si Anna, Pere, Jordi o Toni s’animen), als d’ERC (Jordi, vinga, anima’t) o a d’altres que potser tenen blog i no els hi tinc localitzat (els de NNGG del PP?, potser…), els convido a que escriguin un article al meu blog destinat als lectors i altres bloguers als quals arribo (per les xarxes de la hispanosfera progresista) i a canvi jo els demano escriure un post dedicat als seus lectors.

A veure si jo tinc una mica més de sort que l’amic Donaire.

Nota NERD: Aviso que he actualitzat el WordPress a 2.3.3 si hi ha quelcom que no funciona deixeu-me un comentari.. per cert, aquests de WordPress, treuen una actualització cada setmana o què?

3 comentaris a “Cross-blogging a Horta Guinardó?: el chungui-repte d’escriure a territori al·liè

 1. A veure si té vostè més sort que jo. Fins i tot vaig deixar una proposta per escrit en els blogs de convergents gironins, però ni cas. No sé… M’agrada molt aquest nom que vostè suggereix, caballero

 2. Hola Jose,
  el repte és interessant i per tant m’hi afegeixo. Crec que l’experiència serà interessant i trencadora amb el que hi ha a la xarxa. A més em moro de ganes de veure els comentaris dels teus lectors habituals.
  La única condició que em sembla que hauriem de posar-nos és que el post no sigui en clau de campanya.
  En uns dies et faig arribar via correu-e el meu post i espero rebre ben aviat el teu.
  Salutacions!

 3. Hem sembla perfecte Jordi, i la condició més que raonable.. a veure com va tot… :-), quan rebi el teu et paso el meu que no serà en clau partidista ni electoral.

  Tot un honor que hi vulguis participar.

Deja un comentario