Crossblogging al bloc de l’Eduard Díaz: contra l’autisme entre els blocaires polítics

El company Eduard m’ha convidat a escriure al seu blog (a canvi que ell fes un escrit al meu) juntament amb molts d’altres blocaires. L’Eduard s’ha llençat a la piscina a gran escala, no només ha fet un petit assaig de l’idea del Donaire sobre el crossblogging com vaig fer jo amb el Jordi Coronas o el Pere Nieto, sinò que ha aconseguit que més de 20 blocaires de la catosfera li facin un crossblogging i a més m’ha dedicat una de les presentacions més dignes que m’han fet a la catalanosfera.

Aquest tipus de “crossbloging”que va ser idea original del Jose Antonio Donaire per a la Girosfera i que jo he pogut extendre a la hortaguinardosfera és essencial per poder superar un dels aspectes més greus que hi tenen els blogs que parlen de política: l’autisme ideològic.

Molts dels blocaires que escrivim sobre política no acostumem a llegir blocs que no siguin de la nostra corda, ens quedem a la nostra microsfera, llegim gent que és com nosaltres i pensa molt semblant i reforcem els lligams amb gent que es troba molt propera ideològicament. Això és positiu perquè també reforça la nostra identitat personal, els nostres pensaments i plantejaments i ens fa sentir que no estem sols.

Llegir mes al bloc de l’Eduard…

Deja un comentario