El excusómetro de la consulta del PSC

Este domingo seguramente el PSC firme la sentencia de muerte de su proyecto originario y se transforme sin cambiar el nombre en la Federación Catalana del PSOE, para los pocos catalanistas (o simplemente militantes con espíritu crítico) que quedamos esto es el canto del cisne de un proyecto.

Al menos nos atrevemos a desmontar los argumentos que intentan construir para justificar el NO al derecho a decidir. El PSC no va a votar nunca a favor del derecho a decidir, y hemos creado esta pequeña aplicación para demostrarlo, con un cierto toque de humor.

¿Para que malgastar el tiempo debatiendo en el PSC si ya desde Ferraz nos han dado todas las respuestas que necesitábamos?

Una pena, el PSC siempre había funcionado por acuerdos entre una mal llamada “ala catalanista” y otra mal llamada “ala no catalanista”. Ahora temo, sólo queda el ala de los que buscan la conveniencia política y deciden abandonar todo proyecto político para el PSC en Catalunya.

Bienvenida la Federación Catalana del PSOE.. réquiem por el PSC.

Al menos, los pocos y cada vez menos militantes que tenemos una visión de que el PSC no debería ser esto, podemos deconstruir la vacuidad de los argumentos que en el tema del derecho a decidir la actual dirección del PSC ha tomado. Que no nos engañen, la mayoría orgánica va a ratificar que el PSC no va a votar a favor del derecho a decidir NUNCA.

Web semántica ¿Qué es esto?
software image
no rating based on 0 votes
Nombre de la aplicación
El excusómetro de la consulta del PSC
Sistema operativo
HTML, CSS

19 comentaris a “El excusómetro de la consulta del PSC

 1. Pingback: El excusómetro de la consulta del PSC | Observatori de ciberpolítica | carlosvilarrodona

 2. Pingback: El excusómetro de la consulta del PSC

 3. Pingback: Les excuses del PSC | Nou Estat

 4. Y ahora qué? Seguiras militando en el PSC o buscaras otro partido mas coherente con tu ideologia?

 5. gràcies per l’aplicatiu. és bo. i ara què fareu els votants socialistes? els que no hem votat mai el psc, però volíem de veritat que existís com una alternativa, tenim clares dues coses: no votarem mai el psoe-psc i sí volem la consulta.

 6. En aquest procés , indefugiblement, es preveia trencadissa. Aquí tenim la primera,ara queda entorn Duran .

 7. No sóc ningú, ja que no milito al PSC, però des del meu punt de vista de ciutadà penso que hauríeu de sortir del PSC i unir-vos amb el sr Maragall a Nova Democràcia Catalana i així segur que molts votants com tu us votarien. Ja que no heu pogut canviar el partit des de dins, feu que la gent que us vota i pensi com vosaltres pugui sortir d’aquest partit que ja no és el que era. Gràcies!!!

 8. Molt gràfic… Un esquema realment ben fet amb amb molts camins i un sol destí final: NO, NO, i NO. Doncs ja ara ja sabem de quin peu calçen. Es podríen haver estalviat tota la mandanga i dir que estàn pel NO. Tant difícil era? Fins quins límits arriba la hipocresía (si, hipocresía pura i dura), i com costa d’acceptar la pròpia identitat. Quants problemes mentals. Tant difícil és saber a on pertanys? Pregunto, tant complicat és, tant diferent és? Si ets ciutadà del món, no tés igual que et governin d’allà o d’aquí?

 9. És molt trist. Molts volem la independència per que les coses es puguin fer d’una altra manera i la direcció del PSC en el fons només recolza que el PSOE recuperi el govern. Com si això portes a alguna banda… Encara no han sortit del dia de la marmota: más de lo mismo per no anar a enlloc. Però si a més aquesta vegada ni tant sols hi ha “promesa” de Rubalcaba…, almenys l’atra vegada en Zapatero sí que deia “apoyaré…”. Com pot ser que s’enganxin a l’establishment de parlar per en el fons no voler canviar res (bé, sí, només un altre cop del govern d’Espanya…, però ep, només el govern, res més). És que no són d’esquerres ?
  Per fer una bona Catalunya ens cal tothom, de dretes i d’esquerres. Si us plau, socialistes, no mireu cap una altra banda.

 10. José Luís, a títol personal et demano excuses. Fa temps que et seguia, però amb recel perquè la impressió que jo tenia (i tinc) del PSC condicionava la meva opinió sobre el que escribies (parlant en plata: dubtava de la teva sinceritat). Vista la teva sicenceritat, el teu coratge, i conscient del dolor que per tu ha de significar. Em disuculpo per “no acabar-me de creure” el que escribies. I vull fer aquest reconeixement en un moment que per tu ha de ser molt difícil

 11. Si uns s’anomenen, o els anomenen, catalanistes cal suposar que els altres, els que han guanyat,seran els castellanistes, oi?

 12. El que no s’entén és com és que continueu ni un minut més al PSC, no s’entén que no hagueu sortit del PSC el mateix diumenge. En canvi sortiu dient “ens reservem el dret de votar diferent”. Com es pot ser així com vosaltres, els crítics del PSC ? Realment us dediqueu a la política per ser manats per personatges que no es creuen el que diuen (Navarro) o que us insulten i us humilien quasi diariament (Balmón) ? Fer política per acabar així us val la pena ? Sereu tan il.lusos i inefectius fins al final, realment us fareu expulsar ? De veritat no ho veieu venir ?

 13. Daniel
  Jo tampoc entenc com podeu seguir en un PSC que ara únicament és “P”, perquè ja no té res ni de socialista ni de català.

  Pero pensó que hi ha una cosa que malgrat tot fa que no sortiu: no será perquè el sou el paga el PSOE?, esteu per fer política o per cobrar un sou?. Penso que la resposta, en general, la coneixem tots. El partir politic es la vostra feina i aguanteu els vostres jefes com fan tots els treballadors, això sí, dient mentires i enganyant perque la gent voti.

 14. Daniel:

  Pedazo de ad-hominem que te pegas, así, por la cara la primera vez que comentas en mi blog. No cobro del PSC, cobré durante mi período de Conseller de Districte 2.000€ anuales durante 6 años, y 10.500€ durante los 2 últimos, y siempre lo he compatibilizado con un curro normal. Eso fue hace ya casi 3 años. El PSC no puede influir para bien o para mal en mi actividad profesional.

 15. Antoni:

  Te respondo (y así completo la respuesta a Daniel). Me quedo porqué creo que el PSC tiene aún un papel como partido bisagra y de cohesión social. Aún cuando la actual dirección lo lleva precisamente a abandonar esta línea.

 16. Quim:

  Te agradezco tus palabras, aunque no son necesarias tus disculpas, mantener una línea de escepticismo frente a alguien con intereses políticos detrás siempre es bueno.

 17. Pingback: José Rodríguez: ‘La direcció del PSC sap que això que proposa no es complirà mai’ | LlibertatperCatalunya.cat

 18. Crec que erets un federalista de debó. Benvingut a l’independentisme, on cal contrarestar el parasitisme convergent, però estic sorpresa de trobar un federalista sincer. Moltíssims (masses) diuen que són federalistes per no dir que ja els hi està bé com està.
  Bienvenido Jose i sisplau: posa el teu talent i la teva sinceritat al servei d’un partit catalanista i d’esquerres (cup,erc,icv-euia), ja que el psc s’està comportant com un partit de quatre poderosos sense cap carinyo per bases militants. Deixar un partit costa i és ingrat ( a part de que antics companys no ho aproven)però l’actual psc es mereix una deserció de la gent honesta.

 19. Pingback: Recomanem, del 18 al 24 de novembre, 3 articles, 2 vídeos, 1 àudio i 1 web « Reus per la Independència

Deja un comentario