El Promesòmetre d'Artur Mas

S'ha obert el basar de promeses electorals del candidat a President de la Generalitat, per CiU, l'Artur Mas. Cada dia una promesa nova, des dels descomptes en l'IRPF si tens un títol oficial d'anglés, fins a la loto-baby on et toca una pluja de calers si vols tenir un fill. A aquesta pluja de promeses electorals de "regalar" els diners que han de servir per als serveis socials universals i no per seduïr per a que el votis ens volem sumar. Perquè només l'anglès? perquè el coneixement sobre Manga no pot estar beneficiat amb vals descomptes a les botigues de còmics? i si per tenir un fill ara et donen calers (enlloc de fer escoles bressol) perquè no si tens una boa constrictor et regalen un viatge al Congo?.

Ja que estem de rebaixes, pots fer que el candidat Mas, faci la promesa electoral personalitzada, el que tú vulguis per al teu col·lectiu, o només per a tú.

Digues el col·lectiu que vols que afavoreixi:
(Pots possar els Amics de la Pesca Salvatge del Segre o els Jugadors de Rol dislèxics, si el criteri de coneixement d'un idioma serveix per pagar menys impostos, per què no la teva afició?)

La millora que vols que faci:(El que se t'acudeixi, segurament l'Artur Mas per poder guanyar el teu vot et prometrà la lluna, aprofita, si al primer rengle no hi tens lloc, aprofita els següents, que anem de rebaixes...)

Com vols que sigui la promesa?:
Pots baixar-te la promesa personalitzada de l'Artur Mas fent click amb
el botó dret del Mouse damunt la imatge i marcant "Guardar imatge com"


Aquesta pàgina té una finalitat d'animus iocandi i no pretén ser cap pàgina oficial de res ni degradar la imatge pública o privada de l'Artur Mas o la seva formació