El carnet de catalanitat per punts

Recentment hem escoltat al candidat de CiU, l'Artur Mas, proposant un "carnet per punts" per als inmigrants, on cada inmigrant ha de demostrar la seva integració i catalanitat, i quan més catalanitat, adquireix més i més drets potser et sembli que pots treure tots els punts, però, saps quants punts tindries sota la visió de catalanitat del líder de CiU? A lo millor no pots accedir als drets més bàsics!!

Només cal que responguis el seguent qüestionari de catalanitat.

Qüestió de llengua Tens algún títol oficial de català?
En quin idioma parles amb la família i/o amics, parella, etc...?
Qüestió cultural Quina activitat cultural t'agrada més?
Què fas els caps de setmana?
Símbols Quina enganxina portes al cotxe?
Tens algun carnet d'alguna organització social?
Política Quin sentiment nacional tens?
Què votes?
Test Sala-Martín Com finalitza el "zoo d'en Pitus"?
Saps el virolai?
Si vols rebre un mail amb el carnet per punts de CiU-tadania possa el teu correu electrònic, si no deixa aquest espai en blanc:

Això només és una paròdia, en protesta a la proposta que ha fet CiU per a que els inmigrants tinguin accés a certs drets socials segons els punts acumulats segons el seu grau d'integració. Una forma d'entendre els drets de ciutadania que depenguin de com es senti una persona més o menys catalana o que fa a la seva vida privada. No pretén menystenir l'imatge pública d'Artur Mas o de CiU i la seva intenció és només d'ànimus jocandi. El carnet que es genera no dona dret a res i CiU encara no ha dit quines preguntes faria per calcular els punts.