Carme Chacón 2.0

La candidata del PSC per Barcelona ha llençat un blog de campanya atípic, diferent al que acostumen a fer els candidats. Quina és la diferència?… no és que posi videos de youtube (que això ja ho fan molts), que posi a l’abast les seves fotos del flickr, permeti fer comentaris, retroenllaços, faci RSS o estigui fet en WordPress…

No, aquesta no és la novetat, encara que hi són totes aquestes opcions. La veritable novetat és que és un blog col·laboratiu… Els articles no el fan el seu equip de campanya, ni són reflexions fetes desde la seva tarima. No, aquest blog és veritablement 2.0 ja que exigeix l’existència d’un seguit de bloggers pròxims a la seva candidatura, de militants del PSC que facin articles i posts sobre les raons de votar la candidatura del PSC encapçalada per la Carme Chacon en les properes eleccions generals.

 

 

És sorprenent, i agafa l’estil del blog Désirs d’Avenir, de la Segolène Royal, sense arribar a ser una “web de la candidatura”, donant més pes a la col·laboració de la militancia.

Aquesta iniciativa li dona una mica d’aire fresc a la campanya, i reforça la bona web del candidat Zapatero. Veurem si realment és una web col·laborativa o no… jo com a mínim provaré d’enviar uns quants posts durant la precampanya a veure si realment el publiquen.

Un comentari a “Carme Chacón 2.0

Deja un comentario