Nace “Technician&Policymakers”, y el primer debate será sobre el casco obligatorio en la bicicleta

Casc

 Un grupo de twitteros hemos decidido crear “Technician&Policymakers”, un grupo de debate que pretende generar encuentros con expertos y personas activas en internet interesadas por aspectos de la política más técnicos.

En general el debate político se encuentra muy dominado por los análisis politológicos y periodísticos, dejando de lado aspectos más técnicos, vinculados a la mobilidad y el desarrollo territorial, el urbanismo, etc.. po runa banda y el “expertise” que tienen los policymakers a la hora de realizar políticas públicas. Lo que pretendemos es llevar este ámbito de conocimiento al debate mediante encuentros presenciales temáticos.

El primero será este 4 de octubre a las 19h en el Bracafé de plaza Urquinaona. Tratará sobre la obligatoriedad del casco en la bicicleta, tema del que he tratado alguna vez en este blog.

Os dejo el cartel e información… de la jornada.

 

4 d’octubre a les 19h.

Al Bracafé de plaça Urquinaona (número 4).

Ponents:

Joan Valls Fantova del BACC (Bicicleta Club de Catalunya)

Ponent per confirmar de la P(A)T (Asociación de la Prevención de Accidentes de Tráfico)

 

El debat al voltant de l’obligatorietat sobre l’ús del casc a la bicicleta ha generat polèmica, tant els partidaris que defensen que és un element de seguretat que pot evitar conseqüències greus entre els ciclistes, com entre els que creuen que és una mesura que pot treure ciclistes urbans i per tant incrementar el risc d’accidents.

Des de Technicians&Policymakers volem portar aquest debat amb visions més elaborades i ben argumentades, evitant el clàssic xoc de trens argumental que es produeix als mitjans i les xarxes socials.
Per aquesta raó ajuntem dues visions ben contrastades, la del Bicicleta Club de Catalunya amb la de l’Asociación de la Prevención de Accidentes de Tráfico, totes dues amb opinions diferents però que comparteixen l’objectiu de que el ciclisme urbà sigui més segur.
El format d’aquesta trobada és informal, al voltant d’una taula amb tots dos ponents, on es pot interrumpir als ponents i fent un debat creuat.

Deja un comentario