Nou debat, “Trens d’alta velocitat, inversió o malbaratament?”

AVE2Nova activitat de “Technicians&Policymakers” on convidem a Roger Senserrich com a ponent a tractar si la inversió que s’ha fet en línies d’alta velocitat és una bona inversió o ha sigut realment un malbaratament de recursos.

Al voltant de les inversions del LAV hem viscut frases com la d’una exministra que deia que l’AVE era per cosir Espanya fins a arguments que indicaven que tenim massa kilòmetres de LAV. Aquest debat es troba molt envoltat de posicionaments polítics i molt poc anàlisis tècnic. Per aquesta raó tractarem aquest tema amb un apassionat dels trens, politòleg de formació i membre de Politikon. Potser el blocaire que més articles ha escrit sobre trens i que més s’ha informat al respecte.

Volem resoldre el dubte de si les inversions del LAV son rendibles o no, si tenen sentit, si realment hi ha hagut malbaratament o no.

El debat el realitzarem el dia 25 de maig, diumenge, a les 17h. Tornem al sòtan de l’Hotel Rialto, al seu Bar, que es troba al carrer Ferran número 40, de Barcelona.

Després farem debat sobre les eleccions europees per qui vulgui continuar.

Et preguem que t’apuntis a l’acte a Facebook per tenir cert control del nombre d’assistents

Un comentari a “Nou debat, “Trens d’alta velocitat, inversió o malbaratament?”

Deja un comentario