Neix hortaguinardo.org l’agregadors de blogs polítics i veinals del 7è districte de Barcelona

hortaguinardoblogs.jpg

Portava temps treballant-ho, fent retocs un temps encara més petit, però al final ja ha sortit parit el nou agregador de blogs del districte d’Horta-Guinardó. És el primer agregador del territori de la ciutat de Barcelona que es centra en l’àmbit polític i ciutadà, acull els blocs dels consellers de districtes, els militants veinals i de partits i els ciutadans anònims o no que amb el seu blog es signifiquen pel seu barri al seté districte d’Horta-Guinardó.

Fet en feevy i fusilant una mica de feina del Carlos Guadian i de la Jéssica Fillol, he pogut construir-lo de forma que només amb una pantalla podem saber que es diu a la hortaguinardosfera. La direcció: http://www.hortaguinardo.org.

Cal ara donar-li una mica de difusió, aprofitar també per fomentar que molts veins i militants que hi tenen ganes això els serveixi com a incentiu per fer-se el seu blog, per a que alguns bons blogs que ara es troben una mica amagats guanyin en visibilitat i per a que Horta Guinardó es signifiqui com un territori avançat en això de la blogosfera.

Tenim fins i tot el següent banner per a que es pugui enllaçar:

5 comentaris a “Neix hortaguinardo.org l’agregadors de blogs polítics i veinals del 7è districte de Barcelona

  1. Pingback: latafanera.net

  2. Pingback: meneame.net

  3. Pingback: La Catosfera en marxa | K-Government

  4. Pingback: REFLEXIONS DEL MÓN I DE L’EDUCACIÓ(DAVID DE LAS HERAS) » Blog Archive » L’Associació Catosfera

  5. Pingback: REFLEXIONS DEL MÓN I DE L’EDUCACIÓ. (DAVID DE LAS HERAS) » La catosfera catalana

Deja un comentario