Creix la hortaguinardosfera: el blog de Joan Martínez

joanmartinez.jpg Dec ser molt insidiòs, cabut i pesat, perquè el meu company del grup municipal de districte del PSC per fí s’ha fet un blog. A blogspot… com no. El company Joan Martínez s’ha blogoritzat, ha entret de cap a la catosfera i a la hortaguinardosfera amb un blog:http://joanmartinezvendrell.blogspot.com

El blog per portar només 3 entrades ja té alguna molt interesant com la de “Soc català?” que amb molta finezza i ironia desmunta les tesis etnoculturals de la senyora Marta Ferrusola (autoritat en matèria de catalanitat). El blog es diu “Carrer del Vent”, un nom ben hortenc, com el propi autor, esencia viva del que és un hortenc arquetípic, vinculat al barri i a les entitats, algú que em va fer descobrir l’importància del Quimet. Perquè hi ha gent de barri i hi ha gent que vivim al barri; el Joan és del barri, i l’exemple és el Quimet, un bar prop de plaça Eivissa que per als que passem per Horta no deixa de ser un bar molt maco que fa cantonada, però per als d’Horta és “el Quimet”. I no només això, el Joan em va ajudar a redescubrir les entitats de cultura, en particular les d’Horta.

Per tant, espero molt del que ell escrigui al seu blog, encara que sigui de política general com els seus articles actuals, la mirada hortenca no se la pot treure en cap moment. Ja calia que una persona com ell compartís amb la blogosfera les seves reflexions.

Benvingut, Joan!!!

Deja un comentario