Nova ciberjoguina: Xavier Trias el alcaldable que s’apunta a totes les pancartes

Xavier Trias és l’alcalde de les plataformes, diu NO a la gossera, NO a l’àrea verda, NO a la sala de venopunció de la Vall d’Hebron, no al PGM del Carmel, NO al Parc dels Tres Turons, NO als tècnics de barris, NO al Tunel de l’AVE per Barcelona, etc.. Enlloc de tenir un projecte el que té és una bateria de reivindicacions recopilades (i algunes incompatibles entre elles) de ciutadans (que legitimament) plantegen postulats que s’oposen a mesures de l’ajuntament. Tal que l’Iznogud que volia ser Califa enlloc del Califa, el seu projecte és ser alcalde enlloc de l’alcalde però sense tenir més projecte al darrera que sumar-se a tot el que resti sense model de ciutat.

xaviertrias-antibusTenir un projecte per la ciutat no és lo mateix que sumar-se a totes les plataformes. Per això, i com el Trias i CiU no tenen projecte ajudem-lo a sumar-se a plataformes i reivindicacions. Tens alguna queixa? no t’agraden que els talps albins facin forats a la ciutat? et molesten les bicicletes als parcs? no vols que es facin col·legis al costat de casa?… sempre tens al Trias, amb ganes de sumar-se a qualsevol plataforma.

He creat aquest aplicatiu que amb sentit d’humor i poca mala llet intenta mostrar aquesta versió del Trias i de CiU amb la seva dèria d’apuntar-se a tota plataforma existen. Personalitza el Trias amb la teva reivindicació i juga amb ella.

Instruccions d’utilització

Tens una causa i necesites que Trias es sumi? És senzill, Xavier Trias i CiU s’apunten a un bombardeig, a qualsevol plataforma i reivindicació sempre amb la intenció de desgastar el govern.

Trias no té projecte per Barcelona, per això es sumarà a tot allò que tú demanis. Aprofita-ho!!!

  1. Emplena el formulari de la dreta, amb el lema al que vols que s’apunti, executa’l i voilà tindras al Trias al peu de la reivindicació.
  2. Un cop creada la imatge pots guardar-la de la següent manera: Posa el ratolí damunt de la imatge, clica el botó dret del ratolí
  3. Marca l’opció de “Copiar imatge”
  4. Obre un editor d’imatges, i pega la imatge
  5. Ja pots guardar la imatge en el format que vulguis


Construeix el teu Trias personalitzat

2 comentaris a “Nova ciberjoguina: Xavier Trias el alcaldable que s’apunta a totes les pancartes

  1. Pingback: La asamblea del bus 24 marca un rechazo al 133

  2. Pingback: Observatori de ciberpolítica » Blog Archive » Estrategia política básica: porqué Trias dice que prefiere que gane el favorito de las primarias del PSC

Deja un comentario