En directe des del Congrés del PSC V: nova executiva…

Bé, estem al plenari de la darrera sessió del Congrés. Ja hem votat la nova executiva. Aquesta nova executiva té poques sorpreses però algún nom rellevant. Hem escollit entre d’altres al company Jaume Collboni, al que li faig un esment per ser company de la meva agrupació i a més blocaire de www.socialdemocracia.org. Però a més és una persona amb sensibilitat en això de la web 2.0. Portarà acció sectorial i programes.

D’altres noms que s’incorporen a l’executiva són el mateix Isidre Molas com a President, l’alcalde Hereu en política municipal o Imma Moraleda a portar la secretaria de dona. Repeteixen molts, consellers inclosos, Montse Tura, Joaquim Nadal, Antoni Castells diputats com Joan Rangel, Joan Ferran, Lídia Santos, etc… i com no en les posicions més rellevant en Montilla com a primer secretari, Manuela com a vicepresidenta, Zaragoza com a Organització, Iceta com a viceprimer secretari. Com ja hi era la cosa abans.

Bé, l’executiva m’ha agradat, molt, per alguns noms individuals.. i hi ha peces que ajudaran als canvis que calen en el partit. Juntament amb els documents aprovats ahir crec que es podrà fer molt bona feina.

Deja un comentario