En directe en el congrés del PSC IV: La sorpresa desvelada, Isidre Molas serà el President del PSC

Bé, el gran dubte de la proposta d’executiva per demà era qui substituiria el paper de Maragall com a President del PSC. Hi havia dubtes si Manuela de Madre ho agafaria, si la figura es disoldria, etc… Però “sorpresón”, Isidre Molas serà el President del PSC. Una figura molt institucional, però important.

Per altra banda les resolucions de les comissions han sigut aprovades per àmplisimes majories, excepte la comissió 4 d’estatuts que ha de contemplar quina serà la composició de l’executiva.

Val a dir que la presentació de Jaume Collboni de la part d’organització sobre web 2.0, m’ha semblat molt interessant. No només aquesta part, sinò tot lo referit a organització… El partit té clar que té un problema de comunicació i contacte amb “els nostres” i per tant parlem de fer “un relat” polític, de conectar amb la societat, d’organitzar-nos per intentar contactar novament amb els joves, treballar amb la gent gran activa i els nous perfils socials (autònoms, p.ex.) i també abocar-nos a la web 2.0.

Deja un comentario