<60km/h?

When it comes to sheer superyacht star power in Miami, it’s hard to compete with the superyachts that motored into Miami for the Super Bowl. But when it comes to being able to easily tour umpteen $billions worth of luxury yachts in one place, the Super Bowl doesn’t even come close to the Miami Yacht Show that starts today and runs through Monday. Over 400 new and pre-owned yachts on display including superyachts and world debuts and here are my top 11 must-see yachts at this year’s show.

BOLD (US Debut)

BOLD is the largest and most aggressive superyacht the Australian-based Silveryachts has ever built.

Working in collaboration with yacht designer, Espen Øino, BOLD showcases the expansive interior and exterior spaces.

Bella Vita (charters for $700,000 per week)

This 248-foot-long superyacht built by Lurssen has all the toys and charters for roughly $700,000 per week.

Miss Moneypenny (for sale approx. $15,500,000)

This yacht is known for its stylish Italian exterior and a simple modern interior, with a beautiful bleached-teak wood floors and limed oak paneling throughout. Accommodation for up to nine guests is available. If you are looking for a yacht party check out the best bachelorette party idea in the hamptons.

Azimut Verve 47 (World Debut)

The Verve 47 was designed specifically for the American market, arriving on the scene as an emblem of the Italian Weekender: a fast and high-performance yacht. Its second cabin lends itself well to longer stays on board, allowing guests to spread out in relaxing surroundings. Verve 47 comes equipped with quadruple outboard engines, thanks to which it is capable of reaching a maximum speed of 45 knots.

5 comentaris a “<60km/h?

  1. Sobre la part de discrepàncies sols faltaria que em queixés. Reconec a més que jo no tinc clar que calgui reduir la velocitat a 60 en el tram de Montbau, de fet es proopsa per trams concrets si no m’equivoco, però ja dic que jo no tinc clar que aquesta mesura sigui necessària.
    El que sí que plantejo és que el pla va molt més enllà, que recull bona part de les propostes treballades a la comissió veïnal, que és un punt de partida per treballar i que hi ha vida més enllà d’un titular de premsa o fins i tot de no saber vendre bé les prioritats en una roda de premsa.

  2. Interessant la reflexió. Hem de saber separar el gra de la palla i alguns polítics no ho saben fer. Les rondes han de complir la seva missió: els poder anar d’una punta de la ciutat a l’altra sense haver d’entrar dins la trama de carrers i, alhora, facilitar el trasllat d’una manera ràpida i segura. Reduir la velocitat a 60 Km fa un flac favor als usuaris i no aporta cap benefici real, en canvi alenteix, per contagi, la circulació a tota la ciutat.

  3. Una pregunta, Jose. Yo, que pertenezco al ramo del motor, me he preguntado a veces si se ha tomado en consideración el hecho de que por debajo de unos 80-90 km/h es imposible ir en la última marcha, que permite ir con el motor a bajas revoluciones y así consumir y hacer menos ruido. Si yo tengo que ir a 60km/h a 2.500 rpm en cuarta consumo y hago el mismo ruido que a 80 km/h y 2.500 rpm en quinta. Lógicamente, estamos hablando de vías como la M-30 o la Ronda, que permiten mantener tales velocidades con seguridad si no sufren atasco.

  4. Lo tienen en cuenta. La verdad es que la poca reducción de 2db se produce no por el motor sinó por el ruido producido por el rozamiento de neumático con la carretera. El ruido del motor por encima de 50km/h es prácticamente irrelevante con respecto al producido por las ruedas. Tú dentro del coche no lo notas tanto pero fuera es ese (ffffffffff) que se oye siempre cerca de una vía rápida.

  5. És obvi que compartim el criteri que cal cenyir les mesures al resultat de les sessions de treball que es van fer amb els veïns, veïnes i entitats de l’entorn i també amb els estudis presentats i considerats viables. El gran error ha estat buscar una solució ràpida, barata i mediàtica, quan el que s’hauria d’haver fet és donar valor als informes elaborats i debatuts en aquelles sessions de treball. Una llàstima perquè quan alguns s’omplen la boca amb l’expressió “participació ciutadana” haurien de respectar-la i posar-la en valor enlloc de pensar en el seu ego. Em reafirmo en que ha estat una “Mayolada”.

Deja un comentario